Pe scurt

LunchBox Marem este o platformă care oferă produse alimentare proaspăt gătite.

Comenzile se pot trimite pentru o săptămână începând vineri de la ora 9:00. Limita de plasare comenzi pentru o zi este ora 9:00 pentru ziua respectivă. În aplicație sunt afișate doar zilele disponibile la momentul utilizării.

Modalități de plată: plata online prin Netopia (procesator de plăti online, link) sau ramburs la livrare.

Livrarea produselor este inclusă în preț.

Livrarea se face zilnic de către echipa noastră intre orele 11:30 – 13:30 la locația specificată în comandă. Veți fi anunțat prin metodele disponibile de comunicare pentru a putea prelua comanda plasată.

DEFINIȚII TERMENI

Termeni și condiții generale – termenii si conditiile generale cuprind suma normelor si procedurilor care reglementeaza Platforma Marem LunchBox ( website-ul lunchbox.salonmarem.ro), cat si contractul care guverneaza relatia dintre Utilizator si Platforma Marem LunchBox, fiind acceptati de catre ambele parti odata cu utilizarea aplicatiei de comenzi online.

Marem LunchBox – este denumirea comercială a serviciului online oferit de catre Mark’us Unltd S.R.L., persoana juridica de nationalitate romana, avand sediul social in Romania, Municipiul Arad, Strada Padurii, Nr. 6, Judet Arad, inmatriculata la Registrul Comertului cu Nr. J02/198/2004 , avand cod de inregistrare fiscala RO16124609.

Vanzator – Marem LunchBox.

Utilizator – poate fi orice persoana fizica care are varsta peste 16 ani sau persoana juridica, care are sau obtine acces la Continut, prin orice mijloace de comunicare puse la dispoziție de catre Marem LunchBox (electronic).

Lista de comenzi – sectiune care permite adaugarea produselor pe care doreste sa le achizitioneze in acel moment sau la un moment ulterior.

Site – aplicatie online cu produse, gazduit la adresa lunchbox.salonmarem.ro.

Platforma – site-ul lunchbox.marem.ro, care se poate utiliza si pe platforme mobile pentru a plasa comenzi online Marem LunchBox.

Comanda – o lista electronica ce intervine ca forma de comunicare intre Utilizator si Marem LunchBox, prin care Utilizatorul transmite catre Marem LunchBox, prin intermediul platformei, intentia sa de a achizitiona anumite bunuri de la Marem LunchBox.

Bunuri si servicii – orice produs pus la dispozitia eventualilor Utilizatori prin intermediul platformei Marem LunchBox.

Meniu – lista de produse care este disponibil pentru perioada de o singura zi.

Contract – reprezinta actul incheiat la distanta dintre Marem LunchBox cu Utilizatorul, care nu necesita prezenta fizica simultana a celor doua parti.

Metoda de plata:

Continut – reprezinta:

– toate informațiile de pe Platforma Marem LunchBox care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament electronic;

– conținutul oricărui e-mail sau orice informație comunicată prin orice mijloc electronic și/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil, trimis de Marem LunchBox către Utilizator prin mijloace electronice și/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;

– orice informație comunicată prin orice mijloc de un angajat Marem LunchBox către Utilizator, conform informațiilor de contactare, specificate sau nu de către acesta;

– informații legate de Ofertele și/sau tarifele practicate de Marem LunchBox într-o anumită perioadă;

Document – prezentul Termeni si Conditii Generale.

Comunicari Comerciale – orice tip de mesaj trimis (cum ar fi: e-mail/SMS/telefonic/mobile push/webpush/etc.) continand informatii generale si tematice, informatii cu privire la produse similare sau complementare cu cele pe care le-ati achizitionat, informatii cu privire la oferte sau promotii, informatii referitoare la Bunuri precum si alte comunicari comerciale cum ar fi cercetari de piata si sondaje de opinie.

Tranzactie – incasarea sau rambursarea unei sume rezultata din vanzarea unui Produs si/sau Serviciu prin intermediul platformei Marem LunchBox, Utilizatorului, prin utilizarea serviciilor procesatorului de carduri agreat de catre Marem LunchBox, indiferent de modalitatea de livrare.

Specificatii – toate specificatiile si/sau descrierile Produselor asa cum sunt ele precizate in descrierea acestora din platforma Marem LunchBox.

Platforma mobila – aplicatie destinata terminalelor mobile, care ruleaza site-ul www.lunchbox.salonmarem.ro, facilitand plasarea comenzilor online.

Livrator– unitate de transport autorizată să transporte mărfuri și produse.

Consimțământ – consimțământ al persoanei vizate înseamnă orice manifestare de voință liberă, specifică, informată și lipsită de ambiguitate a persoanei vizate prin care aceasta acceptă, printr-o declarație sau printr-o acțiune fără echivoc, ca datele cu caracter personal care o privesc să fie prelucrate. Regulamentul (UE) 2016/679 stabilește stabilește că prelucrarea datelor minorilor pe bază de consimțământ va fi legală doar dacă minorul care și a dat consimțământul are cel puțin 16 ani.

Prin accesarea Platformei, toți Utilizatorii recunosc și acceptă în mod expres și fără ambiguitate prezenții Termeni si conditii, precum și politica de confidențialitate și politica privind fișierele cookie.

DOCUMENTE CONTRACTUALE

Prin inregistrarea unei Comenzi pe Site-ul sau aplicatia Marem LunchBox, Utilizatorul este de acord cu forma de comunicare (e-mail sau telefonic) prin care isi executa operatiunile comerciale.

Confirmarea Comezii are loc in momentul preluarii si informarii Utilizatorului prin instrumentele puse la dispozitie de catre Marem LunchBox prin Platforma. Notificarea primita de catre Utilizator pe e-mail in urma efectuarii Comenzii nu are rol de acceptare a Comenzii, ci de informare. Notificarea se poate face atat electronic (e-mail) cat si telefonic.

Pentru motive justificate, Marem LunchBox isi rezerva dreptul de a modifica cantitatea Produselor si/sau Serviciilor din Comanda. Daca Marem LunchBox face astfel de modificari, va anunta Utilizatorul la adresa de e-mail sau la numarul de telefon, puse la dispozitie in momentul plasarii comenzii si va returna suma achitata daca este cazul.

POLITICA DE VANZARE ONLINE

Orice Utilizator poate accesa platforma Marem LunchBox in vederea efectuarii unei Comenzi. 

Comunicarea fiecarui Utilizator se poate realiza telefonic cat si prin alte metode electronice, email.

Marem LunchBox poate publica pe platforma mobila informatii despre Produse, intr-o perioada determinată de timp si cu limita stocurilor disponibile, cand este cazul.

Toate tarifele aferente Produselor si Serviciilor prezentate pe Site sunt exprimate in lei (RON) si includ T.V.A.

In cazul platilor online Marem LunchBox nu sunt/nu pot fi facuti responsabili pentru niciun alt cost suplimentar suportat de Utilizator, incluzand dar nelimitandu-se la comisioanele de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia, in cazul in care moneda de emitere a acestuia difera de RON. Responsabilitatea pentru aceasta actiune o poarta numai Utilizatorul.

Toate informatiile folosite pentru descrierea Produselor disponibile pe Site (imagini statice/dinamice/prezentari multimedia/ etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Marem LunchBox, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

DREPTUL DE PROPRIETATE INTELECTUALA

Continutul, astfel cum este definit in preambul, incluzand dar nelimitandu-se la logo-uri, reprezentari, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia prezentate pe site si/sau pe aplicatie, sunt proprietatea exclusiva a Marem LunchBox, acestuia fiindu-i rezervate toate drepturile obtinute in acest sens in mod direct sau indirect (prin licente de utilizate si/sau publicare).

Utilizatorului nu ii este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricarui Continut in orice alt context decat cel original intentionat de Marem LunchBox, includerea oricarui Continut in afara Site-ului, indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al Marem LunchBox asupra Continutului precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea Continutului, decat cu acordul scris expres al Marem LunchBox.

Orice Continut la care Utilizatorul are si/sau obtine acces prin orice mijloc, se afla sub incidenta Documentului, in cazul in care Continutul nu este insotit de un acord de utilizare specific si valid incheiat intre Marem LunchBox si acesta.

Utilizatorul poate copia, transfera si/sau utiliza Continut numai in scopuri personale sau non-comerciale, numai in cazul in care acestea nu intra in conflict cu prevederile Documentului.

In cazul in care Marem LunchBox confera Utilizatorului dreptul de a utiliza sub forma descrisa intr-un acord de utilizare distinct, un anumit continut, la care Utilizatorul are sau obtine acces in urma acestui acord, acest drept se extinde numai asupra acelui sau acelor continuturi definite in acord, numai pe perioada existentei acestuia sau acestor continuturi pe site sau aplicatie, sau a perioadei definite in acord, conform conditiilor definite, in cazul in care acestea exista si nu reprezinta un angajament contractual din partea Marem LunchBox pentru respectivul Utilizator sau oricare alt tert care are/obtine acces la acest continut transferat, prin orice mijloc si care ar putea fi sau este prejudiciat in orice mod de pe urma acestui continut, in timpul sau dupa expirarea acordului de utilizare.

Niciun continut transmis catre Utilizator, prin orice mijloc de comunicare disponibil sau dobandit de acesta prin accesare, vizitare si/sau vizualizare nu constituie o obligatie contractuala din partea Marem LunchBox care a mijlocit transferul de Continut.

Utilizarea Continutului in alte scopuri decat cele permise expres prin prezentul Document sau premise de acordul de utilizare care il insoteste, in cazul in care acesta exista, este interzisa.

COMANDA

Utilizatorul poate efectua Comenzi pe platforma, prin adaugarea Produselor dorite in lista de cumparaturi, urmand a finaliza Comanda prin selectarea metodei de plata dorite, indicate expres. Odata adaugat in cosul de cumparaturi, Produsul este disponibil pentru achizitie, in masura in care nu se depaseste limita pentru plasarea comenzilor. Adaugarea Produsului in cosul de cumparaturi si nefinalizarea Comenzii atrage neinregistrarea comenzii si implinicit nici rezervarea automata a Produsului.

Comenzile se depun in avans pana in ora 9:00 pentru ziua respectiva.

Bunurile achizitionate de pe Platforma Marem LunchBox sunt destinate numai consumului propriu, Utilizatorul declarand pe propria raspundere ca acestea nu sunt achizitionate pentru revanzare.

Prin finalizarea Comenzii, Utilizatorul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii Comenzii. Zonele de livrare pot sa varieze in functie de timpul necesar pentru pregatirea comenzii sau conditiile de trafic, conditiile meteo, precum si orice alti factori sau imprejurari neprevazute. 

Anularea comezii

În cazul în care anularea a fost solicitată la timp și Marem LunchBox a acceptat anularea comenzii, Marem LunchBox va rambursa suma în maximum 14 (paisprezece) zile de la data informării de către Utilizator.

Marem LunchBox isi rezerva dreptul de a anula o comanda dacă produsul nu este disponibil pentru livrare. In cazul in care comanda anulata este achitata, se va inregistra restituirea sumei.

Marem LunchBox poate anula Comanda efectuata de Utilizator, in urma unei notificari prealabile adresate Utilizatorului, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese si in urmatoarele cazuri:

– neacceptarea de catre banca emitenta a cardului Utilizatorului, a tranzactiei, in cazul platii online;

– invalidarea tranzactiei de catre posesorul de cardul agreat de Marem LunchBox, in cazul platii online;

– datele furnizate de catre Utilizator pe site sau aplicatie sunt incomplete si/sau incorecte;

Returnarea 

Pentru a putea evalua gravitatea situației, va fi necesar să ne transmiteți dovada neconformității (poze, înregistrări video, etc.) și dovada faptului ca pachetele au sosit sigilate. În funcție de gravitatea situației și dacă se va constata că reclamația dumneavoastră este întemeiată veți avea dreptul, după caz, la înlocuirea Produsului (acolo unde este posibil) sau rambursarea totală sau parțială a contravalorii Comenzii.

Prevederi generale anulare

În cazul în care Comanda este achitată, Marem Lunchbox va rambursa suma în maximum 14 (paisprezece) zile de la data informării de către Utilizator asupra deciziei sale. Suma va fi returnată după cum urmează:

– pentru comenzile achitate cu card bancar, prin restituire în contul din care a fost efectuată plata;

– pentru comenzile achitate ramburs la livrare, prin restituirea contravalorii produsului prin virament bancar in contul specificat de catre Utilizator.

In cazul in care unul dintre Produse este indisponibil, Marem Lunchbox va contacta Utilizatorul in vederea propunerii unor alternative cu privire la comanda plasata. In cazul in care Utilizatorul nu este de acord cu alternativele propuse de Marem Lunchbox, comanda va fi anulata. De asemenea, daca Produsul nu este disponibil, iar Utilizatorul nu va putea fi contactat, Marem Lunchbox va anula comanda.

Marem Lunchbox va putea amâna rambursarea sumei până la primirea unei dovezi conform căreia acestea au fost expediate, în cazul în care nu s-a oferit să recupereze el inșusi bunurile (se va lua data cea mai recentă).

Pentru reclamatiile referitoare la neconformitatea comenzii, acestea trebuie facute in maximum 2 ore de la primirea comenzii, la adresa de e-mail lunchbox@salonmarem.ro sau apeland numarul de contact +40 745 595 903.

Reclamatiile referitoare la comenzile plasate prin Marem Lunchbox, pentru care Utilizatorul reclama lipsa produselor comandate, vor fi insotite de dovada primirii pachetului.

LIVRAREA

Livrarea produselor comandate prin platforma Marem LunchBox se face in intervalul orar stabilit de catre Marem LunchBox.

Orarul de livrare pentru locatile oferite de Marem LunchBox este intre orele 11:30 – 13:30 zilnic.

Dupa finalizarea procedurii de comanda, Marem Lunchbox accepta comanda si o va trimite spre preparare, ulterior prepararii pregatind coletul pentru livrare.

Modalitatea de livrare a comenzilor, puse la dispozitia Utilizatorului este Livrare la domiciliu gratuit. Marem Lunchbox defineste zonele in care comenzile se livreaza gratuit.

Detalierea procedurii de livrare:

Dupa finalizarea comenzii, Marem LunchBoxse ocupa de prepararea si pregatirea comenzii, in vederea livrarii acesteia la adresa specificata de Utilizator, respectand timpul estimativ de livrare.

In cazul in care termenul estimativ de livrare nu poate fi respectat, Marem LunchBox va informa Utilizatorul, folosind una din modalitatile de comunicare prezentate mai sus.

Riscul de pierdere sau deteriorare al produselor este transferat Utilizatorului în momentul în care acesta, sau o terță persoană desemnată de acesta, alta decât livratorul, intră în posesia fizică a produselor. Cu toate acestea, riscul este transferat Utilizatorului în momentul livrării produselor către împuternicitul Utilizatorului, dacă acesta a fost desemnat și împuternicit de către Utilizator să transporte produsele, iar această opțiune nu a fost oferită de către Marem LunchBox.

Adresa de livrare setata in platforma Marem LunchBox nu poate fi modificata pentru o comanda aflata in curs. 

PLATA

Preturile Produselor afisate in cadrul platformei lunchbox.salonmarem.ro include T.V.A conform legislatiei in vigoare.

Pretul si modalitatea de plata sunt specificate in fiecare Comanda plasata. Utilizatorul va primi pe e-mailul specificat, o dovada a comenzii pentru Produsele livrate, obligatia Utilizatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare efectuarii platii online conform legislatiei in vigoare.

Prin trimiterea Comenzii, Utilizatorul isi exprima acordul sa primeasca toate detaliile de comanda in format electronic, pe adresa de e-mail specificata la momentul cand a efectuat Comanda.

Datele cardului de plata ale Utilizatorului nu vor fi accesibile pentru Marem LunchBox si nici nu vor fi stocate de catre Marem LunchBox sau de catre procesatorul de plati inregistrate in platforma.

PRELUCRAREA DATELOR PERSONALE SI CONFIDENTIALITATEA INFORMATIILOR

Pentru a putea beneficia de serviciile noastre de comenzi on-line, este necesara completarea datelor personale precum: nume si prenume, adresa de livrare, adresa de e-mail, numarul de telefon, etc…

Scopul colectării și prelucrării datelor cu caracter personal este în principal preluarea și procesarea comenzilor online, informarea Utilizatorilor privind statusul fiecărei comenzi.

De asemenea, colectarea datelor personale ajuta la realizarea de rapoarte statistice.

Datele colectate și stocate de către compania noastră sunt confidențiale. Doar noi prelucrăm datele personale, strict pentru scopurile noastre comune respectiv: prelucrarea comenzilor, livrarea produselor către dumneavoastră, executarea obligațiilor de garanție, asistență și suport clienți.

Datele prelucrate de noi sunt cele furnizate de către dumneavoastră prin completarea lor în formularul de plasare comanda și prin care acceptați să fie incluse în baza de date a Platformei Marem LunchBox. Datele sunt înregistrate numai în momentul în care dumneavoastră sunteți de acord și sunteți informați în privința faptului că acestea vor fi transmise spre noi.

Destinatarii către care se pot transmite datele personale colectate sunt: angajați, dispeceri, soferi de livrare, procesatori de plăți on-line, sau, după caz, autorități ale statului (inclusiv autorități fiscale, autorități de protecție a consumatorilor, organele statului competente în materie penală), ca urmare a unei obligații legale a Societății;

Referitor la datele personale, aplicăm un cadru intern de politici și standarde minime la toate nivelurile Societății noastre pentru a păstra siguranța datelor dvs. Aceste politici și standarde sunt actualizate periodic pentru a corespunde reglementărilor și legislației actuale. În mod specific și conform legii, luăm măsuri tehnice și organizatorice adecvate (politici și proceduri, securitate informatică etc.) pentru a sigura confidențialitatea și integritatea datelor dvs. cu caracter personal și a modului în care sunt prelucrate. În plus, angajații Societății au obligația contractuală de a păstra confidențialitatea și nu pot divulga datele dvs. cu caracter personal în mod ilegal sau inutil.

Oricărui Utilizator care a folosit platforma lunchbox.salonmarem.ro, respectiv în aplicația Marem LunchBox îi sunt garantate drepturile prevăzute de lege, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de intervenție, dreptul de opoziție, dreptul de a se opune prelucrării datelor personale și de a solicita ștergerea totală sau parțială a acestora, dreptul la portabilitatea datelor, dreptul de se adresa justiției în caz de încălcare a drepturilor garantate și reglementate prin legislația internă și prin norme europene.

În vederea exercitării acestor drepturi, trebuie să vă adresați cu o solicitare către: SC Mark’us Unltd SRL, Municipiul Arad, Strada Padurii, Nr. 6, Judet Arad, sau pe adresa de e-mail: lunchbox@salonmarem.ro.

Pentru oricare dintre solicitările primite referitor la prelucrarea datelor personale, societatea vă va comunica măsurile luate în temeiul celor de mai sus, precum şi, dacă este cazul, numele terţului căruia i-au fost dezvăluite datele cu caracter personal referitoare la dumneavoastră, în termen de 30 zile de la data primirii cererii.

Prelucrarea datelor minorilor pe bază de consimțământ va fi legală doar dacă minorul care și a dat consimțământul are cel puțin 16 ani.

COMUNICARI COMERCIALE

Utilizatorul isi poate modifica in orice moment optiunea cu privire la acordul dat pentru Comunicarile Comerciale, costand in informatii si noutati cu privire la Produsele si Serviciile Marem LunchBox.

Comunicarile comerciale care cuprind noutati cu privire la Produsele si Serviciile Marem LunchBox pot fi despre:

– produse noi, meniuri speciale;

– campanii de promovare in desfasurare;

– discounturi active;

– promotii;

Informatiile care sunt cuprinse in aceasta sectiune, dedicata Comunicarilor Comerciale, sunt diferite fata de informatiile care sunt transmise in procesul de comanda on-line.

RASPUNDERI

Prin plasarea Comenzilor, Utilizatorul accepta in mod expres si neechivoc Termenele si Conditiile Platformei in ultima versiune actualizata, care este cominucata prin intermediul platoformei la data utlizarii Continutului si/sau la data plasarii Comenzii.

Marem LunchBox isi rezerva dreptul de a actualiza si modifica periodic Termenele si Conditiile Platformei pentru a reflecta orice modificari ale modului si conditiilor de functionare a Platformei sau orice modificari ale cerintelor legale. Documentul este opozabil Utilizatorilor de la momentul afisarii in Platforma. In cazul oricarei astfel de modificari, vom afisa pe Platforma versiunea modificata a Documentului, motiv pentru care va rugam sa verificati periodic continutul acestui Document.

Marem LunchBox nu poate raspunde pentru indisponibilitatea Platformei din motive independente de eforturile depuse de Marem LunchBox pentru remedierea problemelor tehnice.

DESPRE COOKIES

Atat Site-ul cat si aplicatia Marem LunchBox folosesc cookie-uri proprii (first-party cookie) cat si cookie-uri de la terti (third-party cookies) pentru a oferi Utilizatorilor o experienta de navigare superioara si servicii adaptate nevoilor specifice ale acestora.

Aceste cookies sunt fisiere de mici dimensiuni formate din litere si numere, care pot fi stocate de catre Utilizator, pe dispozitivele de pe care acceseaza Platforma lunchbox.marem.ro.

Utilizatorul poate sa elimine fisierele de tip cookies, accesand rubrica de setari din aplicatie de navigare (browser).

Pentru mai multe detalii despre fisierele de tip cookies, cum sunt utilizate si la ce anume, va recomandam sa parcurgeti informatiile din sectiunea dedicata: Politica de utilizare a fisierelor de tip Cookie, precum si urmatorul link: All About Cookies

DESPRE FRAUDĂ

Orice încercare de a accesa neautorizat datele personale ale vreunui utilizator sau de a modifica conținutul Platformei Marem LunchBox, sau de a afecta performanțele serverului pe care rulează acestea, este considerată fraudă și va face obiectul unei plângeri penale la organele competente, împotriva aceluia sau acelora care a(u) încercat să comită aceste fapte.

De asemenea, introducerea, modificarea sau ștergerea de date informatice, restricționarea accesului la aceste date ori împiedicarea în orice mod a funcționării unui sistem informatic, în mod neautorizat, în scopul de a obține un beneficiu material pentru sine sau pentru altul, dacă s-a cauzat o pagubă unei persoane, constituie fraudă informatică și se pedepsește conform Codului Penal în vigoare

FORTA MAJORA

Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.

LEGEA APLICABILA – JURISDICTIA

Drepturile si obligatiile partilor, impuse de prezentele Termene si Conditii, precum si toate efectele juridice pe care le produce prezentul acord vor fi interpretate si guvernate de legea romana in vigoare.

Litigiile care au ca obiect prezentul Document, vor fi solutionate de catre instantele judecatoresti romane competente din Municipiul Arad.

Oricare dintre partile prezentului Document are posibilitatea de a depunde o reclamatie si de a solicita solutionarea ei cu ajutorul unei entitati independente de solutionare a litigiilor, folosind un intrument online dezvoltat de Comisia Europeana, care poate fi accesat aici.

RECLAMATII

Utilizatorii Site-ului sau a aplicatiei Marem LunchBox pot solicita rezolvarea unor situatii considerate de catre acestia drept abateri de la conditiile legale sau contractuale de furnizare a serviciilor.

Marem LunchBox acorda tot interesul in rezolvarea tuturor reclamatiilor intr-un termen rezonabil, de accea va rugam ca in cazul in care doriti sa ne reclamati un anume aspect care este in dezacord cu asteptarile dumneavoastra, sa ne scrieti la adresa lunchbox@salonmarem.ro, specificand subiectul reclamat si detaliile referitoare la acesta, precum si data dumneavoastra de contact.

Termenul de raspuns este de maximum 15 zile lucratoare de la data receptionarii reclamatiei.

Alegând să nu acceptați Termenii și Condițiile Generale vom fi în imposibilitatea de a vă oferi serviciile noastre, deoarece întregul proces are la bază informațiile colectate de la dumneavoastră, fără de care nu se poate onora comanda dumneavoastră online.